E2-kliniken bedriver specialisttandvård och allmäntandvård på Kungsgatan 54. Här arbetar vi med tandimplantat, broar och proteser samt allmäntandvård för både vuxna och barn.

Av tandhygienisten får du veta hur du på bästa sätt ska kunna behålla ett friskt tandkött och undvika karies. Gör det till en god vana att gå till tandhygienisten en eller ett par gånger om året, så får du din munhälsa regelbundet kontrollerad och dina tänder rengjorda. Remiss behövs ej, du är välkommen att ringa oss.

Vi har inte möjlighet att skriva ut några priser på hemsidan. Priserna på varje åtgärd varierar beroende på svårighetsgrad, vilket innebär att vi börjar med en undersökning och sedan lämnar ett kostnadsförslag. Det finns även olika ersättningar från Försäkringskassan som man kan vara berättigad till, beroende på åldern, allmänt hälsotillstånd, behandlingens omfattning o.s.v.

Ring gärna till syster Monica eller vår sekreterare Margareta om du har något du undrar över.

Eric Lothigius: Specialist i oral protetik, dvs. arbeten med bryggor, proteser och implantat. Bakgrund: Lärare i oral protetik på tandläkarhögskolan i Stockholm och sedan specialist och klinikchef inom folktandvårdens specialisttandvård.

Rolf Appelgren: Specialist i tandlossning med utbildning i USA. Stor erfarenhet av implantatkirurgi.

Marzena Zasada-Hultgren: Allmäntandläkare med inriktning på barn, ungdom och tandvårdsrädda. Behandlar både vuxna och barn. Är dessutom gympaledare på Sagagymnastiken.Ewa Bergman Noreen: Tandhygienist med starkt friskvårdsintresse och van vid implantat- och tandlossningsbehandling.